Wij zijn een kleine organisatie geleid door met twee partners en een sterk netwerk van professionals. Wij geloven in hybride ofwel blended skills: we zetten meerdere HR development expertises in en benaderen de vraag vanuit meerdere impact gebieden.

En dat is nodig! We leven in uitdagende tijden; business models staan onder druk, vaardigheden worden specialistischer en talent is schaars. Dat vraagt om een holistische kijk op mens en organisatie. Met de steeds prominentere rol van technologie in organisaties spreken we inmiddels over Augmented Intelligence: mens en machine werken naadloos samen in de uitvoering van activiteiten. Dat vraagt om een holistische kijk op mens en organisatie en een sterk people plan!

Dat vraagt veel van de HR organisatie. Ook op gebied van HR veranderen de benodigde vaardigheden. Storytelling en Marketing wordt belangrijker in het ontwikkelen van de employee journey. Verandermanagement en bedrijfskundige kennis spelen een rol bij het vormgeven van de optimale organisatie designs. Datagedreven besluitvorming en leiderschap zijn de basis voor strategische personeelsplanning en regievoering op transformatie.

Wij hebben deze kennis is huis en ondersteunen jou in je HR praktijk. Of het nu gaat om Expert Mentoring van een HR professional of om een HR Development programma; wij zijn er voor je.

Een greep uit de thema’s waar wij op ingezet worden:

  • ‘Agile’ transformatie en organisatie/team design
  • L&D op skillsets: ‘gepersonaliseerd’ en ‘blijvend’ leren
  • Culture & performance programma’s: binden en boeien